Pagina's

maandag 15 juli 2013

Dagelijkse makeup routine.


Hey!

Ik ga vandaag mijn dagelijkse makeup routine laten zien, ik weet niet van alles de prijs meer.


Als eerst gebruik ik de foundation van de Hema in 02.Dan gebruik ik het Allround concealer palette van Catrice , hij is al bijna op jammer genoeg maar ik vond hem heel fijn en raad um zeker aan! De roze kleur gebruik ik voor wallen onder mijn ogen en groen voor rode plekjes en de huidskleuren voor onzuiverheden en die heb je in drie verschillende kleuren van licht naar donkerder. 
Deze is €4,00


Dan poeder ik mijn gezicht af met de compact powder van essence in 07 translucent met de poederkwast die je op de foto ziet, ik weet alleen niet meer waar ik de poederkwast heb gekocht. Daarna gebruik ik als blush de Bronzing Highlighter powder dark 02.


Dan ga ik verder met mijn ogen, voor mijn ogen gebruik ik als eerst de oogschaduw basis van essence.
En doe ik mijn sleek storm palette op, deze heb ik zelf in Londen gekocht voor 8 pond.Dat zijn de kleuren die in het palette zitten, per dag is het eigelijk verschillend welke kleuren ik op doe. Ik vind het een erg fijn palette zeker een aanrader.


Dan trek ik een dun lijntje boven mijn oog met de essence eyeliner pen.Verder gebruik ik mijn favoriete mascara op dit moment de maybelline rocket volum express!

 En als laatste doe ik nog een lippenbalsum op, en dat is eigelijk elke dag wel verschillend wat ik heb best veel lippenbalsums haha!

Dit was mijn dagelijkse routine, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Wat is jou favoriete mascara? 

Kus 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten